Försäljningsrekord för boende nästgårds med Högis

Ett boende med bra grund, där materialvalen och de ljusa färgerna var en tilltalande början. Nu blev vår uppgift att ge boendet en själ och fylla det med den rätta fjällkänslan, så att spekulanterna skulle känna ett starkt ägandebehov och delta i budgivningen.

Alla efterbilder är tagna av Fotograf Cederberg

Allrum

Horn för vägg samt i form av ljusstake fick samsas med träspel och gosig fäll. Självklart fann vi även plats för olika dalahästar och grönska i form av evighetsgran.

Ernst ljuskrona fick sällskap av mera Ernst: ljuslykta med budskapet ”Det är dom små ljuspunkterna i vardagen som gör den stora skillnaden”. Just en sådan ljuspunkt kan vara att få vistas i sitt fritidsboende och njuta av fjäll och natur i Sälen.

Före/Efter

Före/Efter

Kök

En liten kaffehörna växte fram i köksdelen som en påminnelse om den varma, goa känslan man kan uppleva efter en härlig utedag.

Före/Efter

Sovrum

Sovrum med våningssäng där en mysig kuddhörna samt ännu gosigare fäll adderades, tillsammans med pussel – om andan faller på och det blir dags för lite innetid!

Före/Efter

Före/Efter

Badrum & Bastu

Rymligt badrum med tvättmaskin och en bastu för lite extra värme fick piffas upp med några härliga spa-detaljer.

Före/Efter

Före/Efter

Nu var vårt uppdrag slutfört och vi var så nöjda med de positiva energierna och det maximerade stugmyset att vi knappt ville lämna boendet. Det bådade gott och som rubriken indikerar så resulterade denna försäljning oxå i budgivning med försäljningsrekord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *