Ski in Ski out–lägenhet i Tandådalen

Otroligt välplanerade 31 kvm med två sovrum, ett stort badrum, hall och allrum med köksavdelning. Boendet hade en touch av ”ungkarlslya” och omsorgen lyste dessvärre med sin frånvaro. Nu var det äntligen dags att ändra på det, för här skulle andas härligt stugmys för alla åldrar.

Allrum

Vi började med att plocka bort golvlampan som tog för mycket plats. Sedan adderade vi växter i olika färgsättningar i både vaser och krukor. Fjällig liten pall som var vilse fick sin nya plats i hallen där man kan behöva sitta ner för på- och avtagning av pjäxor.

Nytt praktiskt brickbord vid soffan och återbruk av det gamla, där trästommen fick en ny uppgift i form av sängbord. Lite nya tavlor med återbruk av någon bild från ”ungkarlslyan”, som vid detta laget håller på att zoomas ut.

Före/Efter

Före/Efter

Kök

Nu har stugmyset kommit för att stanna och en ombonad miljö har intagit de 31 välplanerade kvadratmeterna som är alldeles lagom.
Not too much – Not too little
– precis som texten på brickan!

Före/Efter

Sovrum

Uppfräschning av nya textilier i form av kuddar och gosiga filtar gav en ombonad känsla samt nya köksattiraljer som bara väntar på att brukas efter en underbar dag på fjället.

Före/Efter

Före/Efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *